Başıma gelen en garip şeylerden biri,osmanlıyla ricky+vip'de oynarken
1877'de ruslar,sırplar,yunanlılarla savaş halindeydim,prusya,ingiltere ve fransayla müttefiktim.
event ile benden yunanistanla barış imzalayıp onlara rodosu vermemi istediler,reddettim.
sonuç olarak Fransa ve inglitere bana savaş açtılar,ama rusyaylada barış imzalamadılar.
prusya+osmanlı VS Rusya
prusya+osmanlı VS Fransa+İngiltere
Fransa+İngiltere VS Rusya
gibi saçma bir savaş çıktı ortaya
ama yetmezmiş gibi (sanırım sırbistanı annex etmemin getirdiği badboyla) sardinya-piemont bana savaş ilan etti ve onlarında müttefği olan prusya yanlarına katıldı.
Sardinya Piemont+Prusya VS Osmanlı
Sardinya Piemont+Prusya VS Rusya
Sardinya Piemont+Prusya VS Fransa-İngiltere
Rusya VS Osmanlı
Fransa+İngiltere VS Osmanlı
gibi saçma sapan bir savaş-müttefiklik dengesi oluştu
arabistanda British-İndia
kafkaslarda rusya
sudanda ingiltere,kuzey afriakda mısır tarafına çıkartma yapan almanlar ve ordaki ingiliz-mısırlılarla
tunusta fransızlarla
yunanistanda oraya çıkarma yapan sardinyalılarla
bu arada kıbrısta ingilizlerle
bu kadar çok cephede savaşmaya ne ekonomim nede yüreğim dayandı,toprak kaybetmek uğruna savaştan çekilmeye çalıştım
bu sırada parisi alan prusyalılar almanyayı oluşturdu,bu fransayı savaş dışında bıraktı
ben ruslarla barış imzaladım
güney afrikada inglizlerle almanlar çok çok kanlı savaşlara tutuştu
batı afrikadaki alman ordular yok edildi ve inglizler batı afrikayı ele geçirdi
almanalr polonyayı aldı fln derken
sardinyaya yunanistanda 1 province
almanlara mısır hemen yanındaki 4-5 province(benim değil puppetim sanusyaninda zaten)
vede arabistanda 2-3 province
verdim
mısırlılardan birkaç güney sudan toprağı aldım ( sonrada rubber fln çıktı o topraklarda baya zenginleştirdi beni)
ama savaş bensizde yaklaşık 3 yıl fln sürdü
tek kazanan amerika oldu,çok kanlı savaşlar yüzünden en az %25 savaş yorgunluğu vardı herkezde,buda amerikaya toplu göçlere yol açtı
8 yıllık savaş sonucunda herkezin ekonomisi gerileyip nüfusu düşerken,amerikanın nüfusu 1/6 oranında arttı ve ekonomik olarak inanılmaz bir açılımda bulundular
1877'de ruslar,sırplar,yunanlılarla savaş halindeydim,prusya,ingiltere ve fransayla müttefiktim.
event ile benden yunanistanla barış imzalayıp onlara rodosu vermemi istediler,reddettim.
sonuç olarak Fransa ve inglitere bana savaş açtılar,ama rusyaylada barış imzalamadılar.
prusya+osmanlı VS Rusya
prusya+osmanlı VS Fransa+İngiltere
gibi saçma bir savaş çıktı ortaya
ama yetmezmiş gibi (sanırım sırbistanı annex etmemin getirdiği badboyla) sardinya-piemont bana savaş ilan etti ve onlarında müttefği olan prusya yanlarına katıldı.
Sardinya Piemont+Prusya VS Osmanlı
Sardinya Piemont+Prusya VS Rusya
Sardinya Piemont+Prusya VS Fransa-İngiltere
Rusya VS Osmanlı
Fransa+İngiltere VS Osmanlı
gibi saçma sapan bir savaş-müttefiklik dengesi oluştu
arabistanda British-İndia
kafkaslarda rusya
sudanda ingiltere,kuzey afriakda mısır tarafına çıkartma yapan almanlar ve ordaki ingiliz-mısırlılarla
tunusta fransızlarla
yunanistanda oraya çıkarma yapan sardinyalılarla
bu arada kıbrısta ingilizlerle
bu kadar çok cephede savaşmaya ne ekonomim nede yüreğim dayandı,toprak kaybetmek uğruna savaştan çekilmeye çalıştım
bu sırada parisi alan prusyalılar almanyayı oluşturdu,bu fransayı savaş dışında bıraktı
ben ruslarla barış imzaladım
güney afrikada inglizlerle almanlar çok çok kanlı savaşlara tutuştu
batı afrikadaki alman ordular yok edildi ve inglizler batı afrikayı ele geçirdi
almanalr polonyayı aldı fln derken
sardinyaya yunanistanda 1 province
almanlara mısır hemen yanındaki 4-5 province(benim değil puppetim sanusyaninda zaten)
vede arabistanda 2-3 province
verdim
mısırlılardan birkaç güney sudan toprağı aldım ( sonrada rubber fln çıktı o topraklarda baya zenginleştirdi beni)
ama savaş bensizde yaklaşık 3 yıl fln sürdü
tek kazanan amerika oldu,çok kanlı savaşlar yüzünden en az %25 savaş yorgunluğu vardı herkezde,buda amerikaya toplu göçlere yol açtı
8 yıllık savaş sonucunda herkezin ekonomisi gerileyip nüfusu düşerken,amerikanın nüfusu 1/6 oranında arttı ve ekonomik olarak inanılmaz bir açılımda bulundular