mds oynamadım ama normal victoria revoltions için tanklı asker yapmak için belirli askeri teknolojilerin olması lazım ,ondan sonra infantry kurarken attachment kısmından tank ekleyebiliyorsun ordunammmm7654 demiş ki:ben modu yükledim ne tank ne de atlı asker çıktı hiçbirşey çıkmadı
5 posters
Victoria Oynama Kılavuzu
SeanJohn- Mesaj Sayısı : 22
- Post n°26
Geri: Victoria Oynama Kılavuzu
Emrah Yılmaz 67- Mesaj Sayısı : 10
- Post n°27
Arkadaşlar farmers vs. şeyleri nasıl artırıyoruz
- Post n°28
Emrah Yılmaz 67 demiş ki:Arkadaşlar farmers vs. şeyleri nasıl artırıyoruz
Populasyonlar kendileri zamanla büyüyor her ayın 1 inde nüfusun artar.
Farmerları arttırmak yerine azaltmak hedef oyunda,farmerları clerks ve craftsmenlere cevirip fabrikalara yerleştirmen lazım.
mmmm7654- Admin
- Post n°29
ama tarımda lazım veya hammaddeleri çıkarmak için lazımlar bütün hepsi işçi olursa hammadde çıkmaz bu yüzden fabrika bi işe yaramaz
- Post n°30
orası öyle ama oyunun ilerleyen bölümlerinde buldugun teknolojilerle birlikte ratım üretimim kat kat artıyıo az işçi bile yeterli üretebilce duruma gelebiliyosun.Ayrıca tarım ürünlerinin fiyatları da buna baglı olarak düşüyor ve dısardan alman daha mantıklı oluyor.mmmm7654 demiş ki:ama tarımda lazım veya hammaddeleri çıkarmak için lazımlar bütün hepsi işçi olursa hammadde çıkmaz bu yüzden fabrika bi işe yaramaz
aktuna93- Mesaj Sayısı : 3
- Post n°31
gemiyle asker nasıl taşırım???
arkadaşlar kara devletlerini yok ediyorum ama ada devletlerini alamıyorum gemiyle asker nasıl taşıyabilirim